Sådan finder du de bedste julegaver 2017!

At modtage julegaver er forskellig fra person til person. Nogen ønsker at modtage lige præcis det som de har skrevet på ønskeseddel, hvor andre ønsker at blive overrasket. Men hvordan finder du den bedste julegave? (skrevet af www.julegaveonsker.dk).

1) Find julegaver ved hjælp af en ønskeseddel – men gør det korrekt!

…Ellers kan det betyde at overraskelsen, det at modtage noget uventet og noget specielt kan forsvinde.
Så selvom en ønskeseddel er den bedste og nemmeste måde at finde ud af, hvad personen ønsker sig. Så er det ekstremt vigtigt at julegaveønskerne blot bliver brugt som inspiration og ikke som en bestillingsliste.

2) Vær opmærksom og skriv ned

“Det kunne være rart med en…”, “Jeg mangler…”, “er lige gået i stykker…” osv.
Sætninger som starter på lignende måde, er alle ”glud-cards”. Så gør dig selv den tjeneste at notere de ting, som nævnes efterfølgende ned, så burde du have et stort udvalg af idéer, når julen nærmere sig.

3) Brug din kreativitet, gør det personligt

En personlig gave er noget af det, som rammer lige i hjertet på de fleste. Vær kreativ ud fra deres julegaveønsker og find en julegave, som du kan fortælle en lille personlige historie til. En historie f.eks. være at du kom til at tænke på ham/hende, da du så den bestemte ting, jo mere personlig desto bedre.
En anden mulighed kan også være at skabe en personlig gave, et billede etc., hvad som nu evt. kan substituere et julegaveønske.

Har du andre fif til, hvordan man finder de bedste julegaver, så er du meget velkommen til at skrive til os, så vi kan hjælpe hinanden ved at dele vores fif til at finde og købe de bedste julegaver.
Find julegaver og julegaveønsker på www.julegaveonsker.dk, hvor vi har opdelt de bedste julegaveønsker 2017 til både ham og hende.

Julegaver 2016